Friday, May 28, 2010

Malam di Pekan Baru

Yo.. Baru balik dari berjalan2.. Jauh ooo sampai ke pasar bawah kitaorang pegi.. naik sampai 2 angkutan kota.. which cost total up to 10,000rupiah for 2 pax... Pasar Bawah is similar to Pasar Baru located at Bandung.. Sebijik gila sampai barang2 dalam tu lebih kurang je.. tapi of course la kain2 disini tak segempak macam kat bandung.. itu yg berbeza.. tapi kalau nak beli ole2 u can get a good deal around here..then kitaorang minum air tebu.... sedappp. aku siap suh makcik tu potong tebu bawak balik nak mengunyah dalam hotel.. nie aku tgh mengunyah tebu sambil berblog. ahhh sedap bagus untuk otot2 muka aku..selepas itu kitaorang pi mall plak..




aktiviti sampingan di mall pedi & meni.. murah je 65k..


makan nasi padang last kopek.. 2 orh mkn 17k.. murah kann???

lepas tu terus balik hotel.. esok flight pagi.. so sekian je lah perjalanan kami di pekan baru dan duri.. back to kl for good!

i love malaysia!!!! (yen dah x sabar2 nak makn tomyam!)

Hari ke-4

Aku kene tegur dgn Yen bila dia baca blog.. Oh yeah salah babe sebenarnya selama ni aku berada di Duri bukannya Pekan Baru.. Hari ni baru aku betul2 di Pekan Baru.. Baru je sampai sejam yg lepas... Penatnya 4 jam dalam mobil buat aku nak muntah darah.. Pening gila dengan jalan yg bersimpang siur macam nak pegi genting highland tue.. ko bayangkanlah 4 jam! Mana taknya mobilnya udah di seting max 70kmj sahaja.. Loya!
Kitaorang check in Hotel Ibis.. Lebih up sketla dari Hotel Grand Zuri tu.. So far so good.. Yen pun dah selamat terbungkang.. Kengkonon je kata nak pi mall kat sebelah.. Tinggal janji je lah..
Oklah aku nak join Yen beradu.. Update later. Bye!

Thursday, May 27, 2010

Day 3 - Pekan Baru

wah dah 3 hari kat sini?.. so far so good.. tapi tekak sedikit perit la.. kurang air kot.. pagi nie bangun cam eh? 'pa asal diaorang tak pick up laundry nieh?' then ' la.. mama kan letak please dont disturb kat pintu' ha yelahh lupa nak cabut dari petang semalam.. patutla elok je pinggan2 makan sume diaorang tak amik..sekali sekala tak buat keje umah memang rasa dunia ana yang punya.. so hari ini kami berdua lepak2 di bilik.. yen baru balik pukul 5 pagi tadi.. so ada masa untuk kitaorang makan2.. tak breakfast pun terus amik lunch .. since yen around kami makan dekat2 hotel nie..


our lunch..


depan hotel

hotel

yen dah pegi keje balik.. takde bende nak update dah.. esok kitaorg akan ke pekan baru..stay kat sana one more night before fly back to kl.. so see u soon!

Wednesday, May 26, 2010

Hari ke 2 (Tengahari) Pekan Baru

Oh hoi panas betul cuaca kat sini... debu2 beterbangan bagaikan salji di benua eropah sana.. adalah 20 tapak aku berjalan kengkonon macho sangatlah nak cari makanan.. hampeh.. patah balik masuk hotel... tak berani...last2 wa makan kat dalam hotel je.. sejuk pun sejuk... aku order cheese burger dgn fresh orange.. oh hoi jgn tertipu lah.. bunyi je sedap..


tipah tertipu


nasib baik sempat membeli magazine kat airport. layan2 sementara tunggu yen balik.

2nd day (Morning) - Pekan Baru


wahhh.. siap ada versi pagi la pulak.. kebosanan ni.. so kita akan update secara pukal la yaa... ni pun tengah berym2 dgn rakan2 yg sedang berpeluh2 bekerja... kah kah kah.. kesiiannn.. lambat lagi nak hari jumaat kan? takpe tak lari hari jumaat korang tu utk bersantai2.. tapi bagi aku coti dulu ya.. he he he..


gatal lak hidung nie... bdk room service nie kibas2 cadar.. oh.. aku sangat lapar di sini.. nak pegi breakfast kat cafe hotel nie cam mahalnya... so aku plan nak berjalan sekitar radius 200m dari hotel.. agak2 la apa makanan yg aku dapat ek?


kat sini baru pukul 9pagi..lambatnya depa bekerja.. matahari dah tegak atas kepala dah pun tak start2 lagik..




camwhore sekeping dua dulu lah!

Tuesday, May 25, 2010

Coti2 Ke Pekan Baru : 1st day

Haa sampai pun ke hotel akhirnya... tepat jam pukul 8:30mlm waktu kat sini.. Sungguh mencabar betul perjalanan ke sini.. tapi alhamdulillah sampai gak ke sini.. Layan HBO sambil berblog.. Wah keseronokan ganda dua di situ..




Pagi tadi ayah hantar sampai Subang airport.. aku kalau part2 mintak tolong parent mulalah rasa nak meleleh syahdu.. dulu ingat lepas kawen dah takde lah mak bapak nak tolong lepas nie.. tapi aku silap... mak bapak sentiasa berada disisi no matter when or where..




wah2 tersasar sedikit disitu.. so 1st time flying solo with firefly? apakah yang dirasakan? cuak sedikit coz kipas plane dia kat luar & plane dia sempit.. kan baru2 nie ada kejadian flight2 terhempas kan? takoottt... but the good news is ada free muffin & orange juice.. nasib baikla flight tu 1 hour je.. so sampai pekan baru kene tunggu driver co plakk.. dah nama menyelit kan so terpaksa la tunggu budak2 field tu sekali.. tu yang sampai hotel malam tuhh.. *sakit badan*




pekan baru better sket dari bandung.. airport dia besar sket dan kastam dia sedikit ketat compare to Bali dan Bandung... other than that town dia takdelah busy sangat.. so2 je.. so dari airport nak ke Duri makan masa 3 jam.. sepanjang jalan tu aku sepanjang tulah jugak ada paip minyak... banyak betul lah kan minyak kat sini.. sampaikan chevron boleh buat penempatan kat sini..




makanan? sepanjang jalan tadi 2 perkataan yg aku duk jumpa berulang2 'nasi padang' dgn 'pecal lele'.. haa tu maknanya wajib makan tu... esok aku kasi review wokeh...




hoh yen dah panggil2 tue.. aku nak join dia fokus tengok cite beyonce berlakon nie... sebelum tu nah gambar seketul muka wa yang penat tapi ingin berblog itu! selamat malam ...







eh nampak tangan je? jadiklah tu.. muah ha ha~

Monday, May 24, 2010

Bridal Fair on weekend

Yo.

Finally back to the office.

This week ada bridal fair kat subang hotel.. Penatt gillerr sebab penat duduk.. ha ha ha.. btw i'm check in again to the hotel.. malas nak ulang alik coz keje 2 hari.. tdoo and makan je kat hotel.. kengkonon nak gi karaoke la nak main bowling la.. kenangan sajalah sebab penatt.. malam sabtu layan cita hantu fasha sandha kat tv3.. pastu sedar2 ja dah pagi.. sejjjuuukkkkk terlupa nak adjust air-cond... brrrrr..

dah bangun tdo balik coz event start pukul 10pagi.. tetiba kak ashfa call nak naik bilik nak pinjam hair dryer... rupa2nya anak dia muntah atas baju.. dugaaannn betul kalau anak demam kan?.. that's y i really tak mo anak skang.. boleh jadi perang kalau mood tak baik.. he he he.. lain la kalau ada bibik ya abang sayang.. he he he.. so after kak ashfa dah settle kitaorang turun.


pengacau gue nak study.. sorang ajak borak and sorang lagi paparazzi. he he he.. jgn marah~

another shot.. konpem wa takleh bukak note.. layankan aja.. nie area booth kitaorang la... the left side was subang staff and kakak yang kat belakang tu baru je transfer balik ke sini dari khartoum. She was very happy.. siap ajak makan durian kat kampung dia yo!



this is funny. thris kengkonmon nak tangkap gambar yg unik la.. then suruh kak ashfa pandang kanan and i pandang kiri.. padahal wa tengah tahan bau muntah anak dia.

i like this one.. choc with logo.. and the choc sedap..

Rugi you all tak datang coz banyak sangat hadiah.. ada spa ada room hotel ada photoshoot ada custom made hair band blabla and so on.. And for our side this is the 1st time the sales & marketing were doing this.. Anything yg buat 1st time mesti lah fail kan.. But yet i hope u all success in the future ya..

Enough of the bridal fair punya cerita...

*update*

tomorrow wa akan berjumpa dengan suami terchenta di duri... wa aa awww.. panjang punya cutiiii.. isnin minggu depan baru masuk office balik... weeeee.. suka.. tapi mesti boss besar tak suka coz audit report tak kuar2 lagii... sapa lah nak monitor progress audit report nie? kesiannnn.. sebelum kesian kat co mesti kesian kan diri sendiri dulu okkk.. so i hope the auditor will come out the final next monday.. but.. i ada lagi satu company belum submit darft lagi.. boleh plak terlupa.. ekekekek.. i kan manusia mestila sifat lupa harus ada... so.. tak mo pikir2 dah pasal keja.. pikir pasal cotiiii sahaja ya!!

muah muah.
enjoice~


Wednesday, May 19, 2010

Mummy Daughter Bonding Time

Yuhuu.....

Akhirnya habis pun kelas untuk sem nie.. Semalam last revision sampai pukul 7 kau... Headache giller nak sumbat sume bende dalam kepala nie.. Aku plak parking baik punya jauh kat sebelah pos malaysia sana.. Wa aa aww la nak berjalan maghrib sengsorang... Takottt pada manusia dan juga spirit2 jahat itu.. Nak2 wa parking kat atas sekali.. Huhu serammm...

Speaking of maghrib kan, sejak Yen takde nieh kan asal maghrib je aku sasau tau.. Korang pernah rasa tak? Rasa macam sunyi, pastu bunyi2 burung balik ke sarang, pastu rasa makin gelap.. Susahla nak elobrate perasaan tuh.. Tapi one thing for sure rasa nak nangis ja... Tapi aku sekarang dah ok.. Bak kata orang 'Alah bisa tegal biasa'.. He he he..

Pagi nie aku hantar Tasya pi sekolah. Walaupun sekolah tu hanyalah sekangkang kera je daripada umah, tapi datang mengada2 si Tasya suh gak hantar... Maklumlah dia tgk sume bdk2 mak bapak hantar sampai depan pintu sekolah dia pun nak merasa jugak.. Papa kau takde bolehla mama layankan kau Tasya oiii.. So pagi nie aku hantar betul2 sampai depan gate sekolah.. Simpang2 jalan tak mainlah.. Muah ha ha..



Tgklah dia punya jam tak henggat.. Nasib baiklah rumah bkn depan sekolah. Kalu tak mau haru biru nak kuar gate pepagi.. :)


Ha ni gambar syok sendiri nak menghilangkan keboringan sewaktu jam.. he he he

Sekarang nie ada lebih banyak masa utk spend dengan Tasya.. bila aku balik keje je.. mesti aku panggil 'Tasya jom main Metal Slug'... ya! aku adalah pemain tegar metal slug.. dah berpoloh2 kali main bende tu still rasa seronottt jee... Selain dari game tu aku tak layan sangat..

Oklah that's all for now..
Bubbyeeeee~

Saturday, May 15, 2010

I'm in the Subang airport

Yo.. rite now lepak2 kat subang airport.... Hantar Yen naik firefly sebab dia ada training cum audit kat Duri .. Less crowd than LCCT.. I like.. Rileksss ja.. Banyak gak tempat makan kat sini.... Ni tengah lepak breakfast kat Big Apple.. Yen choice.. Aku tak suka manis2 untuk breakfast. Hence, here i am.. Blogging.

So this weekend i am all alone.. Of coz anak2 sume kene kidnap by their grandparent.. So aku pun sesorang la...Should i be worried or happy?


Peneman setia mama ke mana2.. Tasya dah pandai tak mau ikot skang nie.. Nasib la ada Hannah kalau tak lagi sedih sesorang drive back to home...


Ni mode bapak2.. Pepagi dah baca paper.. Mungkin dia nak check whether everything is fine.. Nasib baik la Bangkok yang sebok skang ni..
Gambar empunya diri takyahalah kott. Pakaian adalah tidak senonoh sedikit.. Al-maklumlah pukul 3 pagi kau aku bangun mengiron sume baju2 Yen.. Haihh.. Kalau tak sayang aku tak tau lah nak cakap apa kan? Kan?
Oklah Yen dah nak boarding.. Wa chow dulu.
Enjoy ur weeknd.
Muah~

Friday, May 14, 2010

Spot check - chapter 2

Yuhuuu..

Sambung2 balik cite hari tu tergendala dek telupa bawak handphone.. He he he.

So sementara tunggu Yen buat keje kat lab tu, aku lepak2 la tempat dia.. Nasib ada member dia Mr H. Aku borak2 sambil snap2 picture.. So nak tengok takkkk?

Hah nielah tempat dia bekerja.. Cubical opss dia tak panggil cubical sebab Yen kata partition tu mcm daun.. So depa panggil apa ntah.. Tapi tak best jerk.. sebab masing2 boleh menyekodeng sesama sendiri.. Hah nampak kepala tue? Tu la kepala Mr H tengah buat keje sambil mendengar lagu Newboyz.. Tu yg tak pasang kuat2 tu.. Hak hak


Kasik zoom sket... Haaa ni goodies2 dari rakan2 Yen yang terbaru..

Zoom lagik.. Ni dipanggil kubah cinta.. Ha ha ha..
Tu sume cement2 yang tak jadi so Yen simpan.. Jangan tanya asal dia simpan sebab aku pun tak tau.. Botol hijau tu dah dekat 2 tahun kott kat situ.. Lagi sekali aku pun tak tau apa sebabnya.. Mungkin dia nak buat kajian kulat kot.

Ha... yang ni right side.. Nampak tak kete idaman itu?? Ha ha ha.. Tapi dah tak berapa nak iadaman dah.. Tak dapat keta tu dapat warna ala2 pun jadiklah..

Phewwiitt.. Pinkish gitu.. Ni sebenarnya aku beli nak letak dalam keta.. adalah 3 minggu je kat dalam keta lepas tu lesapppp..

Hah tu jelah bende2 menarik yang aku tangkap untuk menghilangkan kebosanan.. Lagi tambah bosan bila Mr h dah balik.. terkial2 aku sengsorang kat dlm opis tu.. Nasib baik Mr H bagi pinjam earphone bolehla aku layan tv3.com.my...

Tapi kan..... *dup dap dup dap* tengah aku layan cita kat tv3.com.my tu, tetiba photocopy machine bunyik print.. Sioot la.. Dahla aku sengsorang.. Masa Mr H ada takdepun dia nak bunyi nak print hapa ke.. Aku dah agak dah coz Yen pun ada cita kat aku pasal opis nieh tapi dia kata kat aku suh buat dek je.. Kalau nak buat dek seminit dua takpelah nie aku nak kene buat dek sampai yen datang.. Nak pegi lab takleh masuk.. Masa tu pikir nak cari dinding je.. Yelahhh kalau aku sandar kat dinding takdelah tangan tiba2 sentuh bahu aku.. Takooottt tauu..

Tapi Yen penah cita kat aku beberapa story2 yg kurang enak didengar... Lagipun aku ngan Yen pernah terkena sekali tahun lepas masa aku temankan Yen keje sampai pagi.. Seriouss cuak gila sampai dalam lif pun kitaorang diam jee...

Hoh.. kalau nak tau tunggu kene tunggu la sambungannya...
Muah ha ha..

Kerja! Kerja! Apa ni? Asyik berbloog je kejanya! (Bak kata kawan aku)

Bubbyee...

Thursday, May 13, 2010

Spot check mr hubby workstation

Ish ish apa la tajuk begini.. marah cik yus nanti.. muah ha ha..

Okeh okeh back to what i have explain di atas itu..

Hari selasa lepas yen kene keje sampai malam.. So macam biasa i kene pegi opis dia untuk melepak2 sambil tunggu dia habis kerja.. Paling tak best ialah kene menapak dari Jalan Yap Kwan Seng ni sampai Jalan Pinang tu ha.. Jauh tau... Nak kene lalu Ambank lepas tu Public Bank lepas tu lalu KLCC lepas tu nak kene Glomac construction baru la sampai.. Dugaan tau.. Paling menyampah bila lalu KLCC... Yelahhh sebab konpom mesti disuruh ambil gambar la, takpun teksi2 dik mau pegi mana, takpun disuruh baca peta oleh tourist2 yg serba excited itu... Dont get me wrong okeh? I love to help people but sometimes kalau penat memang malasssss nak bercakap apatah lagi dipaksa baca peta kan? Macam hari Selasa tu hari aku telah terserempak dengan crowd dari Indonesia.. OMG. Wa dah doa2 pleaseeee lah diri ini menjadi invisible seketika.. We were talking crowd here mean bermacam2 jenis kamera nak hadap untuk capture precious moment depa2 tueee... Hadoiii.. 12 minutes to be exact i have splurge my golden time entertaining them. Baru je kepala nieh nak berpusing meneruskan perjalanan terdengar suara 'Hello may i know how to get here plz (sambil menunjukkan peta yang super kecik).. Terzoom2 bijik mata aku nak menengok bende alah tu tak lupa juga berpusing2 peta tu aku buat.. Kah kah kah.. Dugaaannnnn..

Eh eh eh dah melalut2 plak aku..

Ha ok2 focus2.. so bila dah sampai haruslah aku belanja Yen makan then lepas tu kitaorg pegi opis dia.. So sementara tunggu Yen buat kerja i pun menangkap2 la gambar untuk menghilangkan keboringan sesorang.. Mari kita lihattt apa yang adaaaaaa...

Halamak.... telepon tertinggal dalam kereta..
Esok je la sambung... Kah kah kah

Tuesday, May 11, 2010

Tuesday - Desperate housewives

Dup dap dup dap..sejak 2 menjak ni asyik nak buat countdown jerkk... cuak gila nak exam.. mana tak cuak? sebab tu hari dah buat azam baru adalah untuk menamatkan exam tahun nie jugak.. malulahhh kalau tak grad.. muah ha ha..

despite all the trauma nak exam menyempat lagikkk i follow cerita2 menarik di tv. contohnya seperti desperate housewives, adamaya dan suri bakawali.. tak lupa jugak cite asmaradana yg episod ntah ke berapa ntah tapi i tengok kat tv3.com.my je.. sebab aku pun tak tau bila cerita tu kat tv...

lagi satuuu kan aku tengah bengang gila dengan construction depan umah ni tau.. dah2 elok aku boleh view klcc memalam skang dah tak boleh dah..kene plak tengok dari bilik tido baru nampak kott.. bencik tau.. ntah apa la dia pi buat pagar batu tinggi.. dah tu tetiba ada plak rumah seketul tengah2 tanah tu pastu ada plak 2 bijik kren.. apa la dia nak buat? hari ke hari aku ngan yen asyik teka apa lah diaorang nak buat dengan kawasan depan nieh? dahlah kalau tengahari dia punya tanah warna cekelat tu terbang sana sini.. habesss keta baru basuh dah rupa masuk hutan.. tak termasuk aku kene sidai baju kat dalam umah sebab takoottt melekat tanah.. haccummm plak pakai waktu tdo nanti.. hoh.. kalau dia buat pusat bakar mayat takpun bakar2 colok ke memang konpom wa buat petisyen kat dbkl ke mps ke tak pun surat khabar! Jangan nak buat aku meroyan plak kat sini... Dah elok2 peace of mind dok selayang jauh dari kesibukan kota metropolitan (chewah) tetiba datang satu makhluk plak nak buat bende ntah hapa2 kat depan umah.. Bengkek je hari2 tengok tau! Pedulik hapa kalau tu tanah kau ke tanah persendirian ke hapa ke tapi tolong hormat privasi penduduk setempat sikit.

Wa aa aww je aku mengomel kan owner tanah padahal takde maknanya dia baca blog aku.. Muah ha ha ha..

Wahhh dah pukul enam la.. Boleh balik sekarang dan menonton cerita faveret aku Desperate Housewives.

Chalooo~

Monday, May 10, 2010

Monday blues

Wargh..

Mengantuk mata nie coz mlm tadi temankan Yen tengok bola.. Daripada tak nak tengok sampai depan screen aku plak yang lebih2 jerit tengok.. Muah ha ha.. Syok gak sebenarnya tgk ek? Tak tau plak aku.. Hi hihi.. Selama ni pun yang aku layan adalah badminton.. Lepas nie mungkin ada hobi baru pulak.. Tengok bola.. Bak kata Yen semalam, lepas ni focus world cup plak.. So aku dah siap2 nak sokong Brazil.. Jap jap jap Brazil main ke? Hi hi hi..

Btw hari nie staff baru masuk.. Sempott aku menagjar bdk baru nie.. Kalau boleh aku nak ajar one shot dalam satu hari.. Mengah babe... Kalau mengajar kira pahala la kan?? :P Awal2 aku dah cakap dengan budak ni aku tak kesah pun kalau dia nak ber ym ke ber fb ke... tapi asalkan keje adalah bagus!

Hoh.. dah kene start keje.. Kantoi plak kat bdk baru aku berblog walhal dia tengah wat keje.. Hihiihi.. Bubbyeee~

Thursday, May 6, 2010

Udang tempura - Success!

Finally.. Jadik gak aku punya udang goreng tempura nie.. Senang je bila dah tahu bahan yang betul.. As per Mamie & Beth aku combine kan both idea.. Suprise! Memang jadik.. Muah ha ha.. Basically aku guna tepung gandum je coz aku pun tak tau mana mak mentua aku letak balance tepung tempura aku tuh..

Dan seperti Mamie punya nasihat, aku kacau tepung gandum dengan air sejuk.. Kacau sampai tepung tak bergumpal.. Pastu sukatan dia macam kau nak buat cekodok la.. Tak terlampau pekat dan tak terlampau cair.. Yang sedang2 aja..

Lepas tu macam Beth cakap, letak sodium bikarbonat sket.. Kacau lagi sampai dia sebati.. Tak lupa jugak aku campur tepung jagung..

In conclusion :
Tepung gandum + air sejuk + sodium bikarbonat + tepung jagung + garam + gula

Masa dolu2 aku ada jugak salut udang dengan telur then tekap dengan tepung tempura / kentucky tapi sume tak jadik.. And i think the new recipe was superb!.. Gomok udang aku oii..

So setiap bahan tu ada fungsi dia la.. Tapi tepung gandum tu asas.. Nak guna tepung yang dah siap2 pack dalam kotak untuk goreng udang tu pun boleh ja.. tapi kalau dah terlupa nak beli pakai ja tepung gandum.. pastueh air sejuk untuk buat dalam tepung tu ada bubble2.. so rasa tepung tu taklah heavy sangat dalam udang tu.. then bikarbonat tu of coz untuk menggemokkan udang2 tu.. tepung jagung lak nak bagi dia rangup... dan garam gula sebagai perasa.. Senang kan?




Gomok


VS



Kurus

Selamat mencuba!

Please highlight aku guna saiz udang yang sama untuk 1st and 2nd attempt ni okeh!

Monday, May 3, 2010

Honeymoon la sangat~

Langsung tak honeymoon.

Ntah kenapa Yen moody sesangat. Start dia amik aku kat office then amik Hannah then balik Selayang packing then terus ke Subang. Dahtu jalan tersangatla jam sampai ke Subang. Hasilnya kitaorang check in pukul 10pm.. Amik kau! Pastu Yen terus pegi Spa meninggalkan aku terkontang kanting sesorang handle budak-budak.. Dang!

So hari sabtu kitaorang terus check out.. Dahla check out pukul 10pagi... Haihsss.. Malas betol nak argue bende2 yang boleh mendatang kemudaratan dalam relationship nieh! So aku seperti perempuan yang telah matang hanya menelan je lah.. Malassss sesangat nak membebel yang tak mendatangkan faedah nie kan? Betul tak para hadirin sekalian? That's it.

Hari ahad Hannah ada sukan kat Titiwangsa... So kitaorang satu family pegi supporrt Hannah dalam acara Lari Dalam Gelung.. He he.. Dapat no 3 daripada 4 kumpulan.. Hak Hak.. Patutnya dapat no 1 tapi budak last tu terlupa yang dia adalah orang last lalu berlari bersama gelung balik kepada kengkawan dia dalam kumpulan.. Patutnya terus berlari ke pengadil yang bagi nombor tu.. Booooo~


Btw tengok diaorang bersukan ni kan, teringat zaman2 sekolah smap dulu.. Attire si ustazah sebijik macam aku pegi sukan masa sekolah dulu.. :P



Muka masam sebab boring. Kesian. Adala 3 - 4 kali pergi toilet sebab boring kottt... Nasib la jadi kakak harus la kene ikut bagi sokongan... :P


Ha ni pulak muka bersemangat waja untuk bersukan. Bagus2.. Majulah sukan untuk negara okeh.. Anak i rumah kuning u! Go go kuning!

Bergambar kenangan.. Ewahhh~

Aktiviti sampingan weekend adalah menonton wayang dan juga ber karaoke.. Cerita Iron Man 2 best sesangat.. Lebih best dari yg no 1 dulu.. Tak rugi tengok especially orang yang minat fizik.. Sebab aku nampak muka Yen bersemangat waja bila Tony Stark tu tembak atom untuk dapat unsur baru..

And last but not least,

Shrek is coming soon yo~


 
Images by Freepik