Wednesday, May 26, 2010

2nd day (Morning) - Pekan Baru


wahhh.. siap ada versi pagi la pulak.. kebosanan ni.. so kita akan update secara pukal la yaa... ni pun tengah berym2 dgn rakan2 yg sedang berpeluh2 bekerja... kah kah kah.. kesiiannn.. lambat lagi nak hari jumaat kan? takpe tak lari hari jumaat korang tu utk bersantai2.. tapi bagi aku coti dulu ya.. he he he..


gatal lak hidung nie... bdk room service nie kibas2 cadar.. oh.. aku sangat lapar di sini.. nak pegi breakfast kat cafe hotel nie cam mahalnya... so aku plan nak berjalan sekitar radius 200m dari hotel.. agak2 la apa makanan yg aku dapat ek?


kat sini baru pukul 9pagi..lambatnya depa bekerja.. matahari dah tegak atas kepala dah pun tak start2 lagik..




camwhore sekeping dua dulu lah!

No comments:

 
Images by Freepik