Monday, July 30, 2012

Lining baju raya

Baru nak beli lining.. Tahun ni memang gamble coz satu baju raya pun tak hantar lagi... Niat nak sepasang ngan bebudak tak taula jadik ke tak.. Tengah tunggu tailor bdk opis samaada dia leh amik ke tak.. Kalau ada rezeki nak sedondon adalah agaknya.. Btw masa pi jakel siang tadi tak jam sangat coz sampai pun area kul 11 pagi.. Tapi by the time kitaorang nak blah memang packed habis.. Dalam tergesa2 tu dapat rembat 4 pasang lining baju.. Kali ni nak wat experiment pakai contra lining ngan baju.. Baju biru letak lining merah.. Baju base pink match peach.. Ada satu lining warna kuning terang ngan purple tak ingt match dgn kaler apa.. Sempat juga mata merayap tgk kain.. Nafsu nafsu!

Monday, July 23, 2012

SOLD - Preloved my baby stuff - Graco Playpen Tot Block

For sale RM150 postage excluded (RP : RM350+). Contact syera_abdullah at yahoo dot com

Monday, July 9, 2012

Baby S monday morning

Hari ni kelewatan - sekali lagi. Biasa kalau isnin tak pernahnya punctual.. Padahal hari ni baby S tak meragam tapi mommy saja nak mandikan budak kecik manja mommy ni... Kerja no 2.. Baby S show smiling face waktu mommy siap2 kan dia pagi tadi...Sayang dia. Mwahhh.

Sunday, July 8, 2012

Dinner dating

Wehoo husband ia back yo.. So tinggal bebudak and pegi dinner.. Dating la tu kan.. Just the two of us.. Kali ni pekena nasi arab.. Our favourite kat area PV kat setiawangsa/melati.. Not sure but it call restoran taj hadramawt.. Tapi sekarang dah tak sedap cam dulu.. Husband choose chicken mansy & me lamb kebab.. Check it out!

Saturday, July 7, 2012

Soffyia went to nursery

Good baby tak pernah nangis bila kene hantar pegi nursery... Pepagi kalau aku tgh siap2 soffyia(S) tunggu je dalm cot.. Kekadang kalau rajin aku dah siap2 mandikan S baru anta... Kadang2 jela.. Hahahahah tgk thp kelewatan aku nak pegi keja.. Tapi kalau aku lewat tapi S tantrum aku siap2 kan dia jugak.. Apa org panggil? Kasih seorang ibu? Yelah bila anak nangis kita mesti cam rasa something kan?? Ha gitulah pepaham sendiri lah.. Btw this month S dah umur 1 thn 5 bln.. Development in track nothing abnormal.. :)

First time seumur hidup

Kereta aku mati bateri. Pergh memang terbaik. Nak2 husband out of town memang rasa nak nanges agaggaagga... Dahla mati baikk punya kat depn tol.. Padahal waktu tu tgh que nak bayar tol... Berbaloi2 buat drama kannn.. Pastu menggelabah cari double signal... Aaaaa terbayang2 drama tadi.. Nasib baiklah member husband tolong.. Jump keta tgh2 tol kan? Bahaya gila.. Nak2 keta yg bwk cam pelesit dah nak sampai tol pun keje nak merembat.. Dinner pun ke laut... Aku kalau takde husband camnilah... Makan tak menentu... nak makan pun takde mood.. Esok tak tau nak buat apa.. Duk umah je la jawabnya.. Tdo time. Esok baru pikie nak watpe.... Zzzzzzz

Sunday, July 1, 2012

Weight issue

Depress dgn badan.. Seriously rasa cam nak jerit2 bila tgk weight scale.. Waaaaaaaaaaaa!
 
Images by Freepik