Friday, June 28, 2013

To date

Just finish closing account for quarter review. Phew! After long exam leave terus masuk office and sedar sedar je dah hujung bulan.. oh my gaji! eheheheh.. hari ni masih ada saki baki report nak buat.. some report back up for staff yang on leave *ehem* some is mine..

The prob is hari ni malasssssss gila nak buat kerja.. semalam dinner then layan movie White House Down.. ada plak tragedi kat tgv klcc semalam which almost tak dapat nak tengok.. tapi memang our luck tengah berbaris utk refund tiket, suddenly movie ok pulak.. the best part x ramai org mungkin sebab ada yang dah panas hati n terus blah.. the movie not bad la tapi lagi best cerita pasal white house yang gerard butler berlakon tu 'Olympus Has Fallen'..

btw cerita basi pasal chess competition - menang no 2 for malaysia cluster.. kalah dengan mamat property somerset ampang.. T___T still ge the cash prize yang dok idam2 tu and also this :






Oh update jugak.. below picture taken last week during my visit to beth crib.. main masak2 asam pedas kat dapur dia.. habis terpercik sana sini. LOL..  sesi lunch disudahi dengan budak2 terjun pool.. it was fun eventho the weather was bad..


Until then.. Happy friday! assalamualaikum.
 
Images by Freepik