Tuesday, July 12, 2011

Life

Hallo hallo kopi ka milo? Pe kekdahnya intro macam pak lawak.. :) Ahhhh finally.... my blog.




Apasal aku rasa kejap je masa dah berlalu.. Semalam isnin pastu hari ni selasa kejap kang dah jumaat.. pastu weekend, pastu isnin balik... tau2 dah nak puasa.. omg ganti pose belom lagik.. 3 hari aku tak pose masa pregnant kan Soffyia.. Boleh tak nak pose hari ahad pastueh tido satu hari maghrib baru bangun?? Wahh meletop.. tau mak aku mampuih kene bambu tazkirah baik punya.. antara ayat2 faveret mak aku 'Ko ni Ra, tak padan ngan sekolah labu nya'.. Inilah bahana kene tanggung sampai ke tua.. label budak smap labu..




Pape je lah..




Btw me and yen telah bertukar rutin harian ke tempat kerja... Ye kawan2, Yen telah meninggalkan Schlumberger dengan bangganya.. dengan bangganya juga Yen telah menolak counter offer untuk bekerja di middle east dengan ayat penutup tirai 'duit bukan segalanya' ... wah gitu2... dua tiga kali la jugak aku nengok yen atas bawah, depan belakang...




jadiknya tempat keje baru dia kat seri kembangan.. bapak gila jauh.. tempat jin bertendang.. first week tu kitaorang cubalah pegi asing2.. aku naik motor yen naik keta... naik gigil la plak bila weekend memanjang nak kene isi minyak keta full.. tokey balak pun boleh bankrap.. so back to normal kitaorang naik motor... loving couple la katakan.. ekekekekeke




begitulah ceritanya... tu yang tak updat blog berminggu2... adjustment period la katakan... nak dijadikan cerita boss aku plak tambah kerja soh jaga new account... leasing residence kat mont kiara.. so in hand aku dah ada 2 account.. management co & corporate leasing.. tak menang gak la tangan nie.. but it enhance my portfolio.. aku suka! walaupun penat sikit..




apa lagi ek?? anak2 aku sume sihat2 belaka.. cuma anak aku no 2 tu jaga badan sikit.. tak suka gemok.. tasya ngan baby memang sihat walafiat.. si tasya ari tu timbang dah 50kg.. soffyia lebih kurang 5kg plus la.. bila aku kunyah makanan mulut dia pun terkumat kamit mengunyah...




that's my life so far.. planning nak nengok pak mentua nun jauh di kota kinabalu.. masih tak kesampaian... maybe tunggu beth posting kat sana kot.. ekekekekeke ..




aku tak retila nak buat ayat penutup..




bye
 
Images by Freepik