Wednesday, August 29, 2012

Raya 2012

Waaaa raya sudah beransur pergi.. Mcm baru terasa anak2 menjerit gembira esok nak raya.. Hahaha.. Btw mlm raya tu aku still kat kl.. Memang lengang habis.. Pegi chow kit beli brg pun best jee.. Raya kali ni buat ketupat rendang ayam.. Sambal sotong, masak lodeh.. Yang tak sempat nak buat kuah kacang daging.. Dahla beli daging batang pinang.. Aleh2 masak kunyit raya ke3.. Fail gilaaa.. Tahun dpn boleh cuba lagi.. Masa ni terasa adik beradik 2 org memang boring sangat.. Tak banyak tangan membantu.. Huhuhu penat gila tapi seronok bila tgk org mkn masakan kita.. :) anyhow selamat hari raya semua!!

Psstt.. Raya tahun ni tema oren-pink (pink sebab kes maknya baju tak siap) ekekekek

 
Images by Freepik