Monday, July 30, 2012

Lining baju raya

Baru nak beli lining.. Tahun ni memang gamble coz satu baju raya pun tak hantar lagi... Niat nak sepasang ngan bebudak tak taula jadik ke tak.. Tengah tunggu tailor bdk opis samaada dia leh amik ke tak.. Kalau ada rezeki nak sedondon adalah agaknya.. Btw masa pi jakel siang tadi tak jam sangat coz sampai pun area kul 11 pagi.. Tapi by the time kitaorang nak blah memang packed habis.. Dalam tergesa2 tu dapat rembat 4 pasang lining baju.. Kali ni nak wat experiment pakai contra lining ngan baju.. Baju biru letak lining merah.. Baju base pink match peach.. Ada satu lining warna kuning terang ngan purple tak ingt match dgn kaler apa.. Sempat juga mata merayap tgk kain.. Nafsu nafsu!

5 comments:

TwiggyLiyana said...

huuu.. i have no baju rayaaaa

syairah abdullah said...

go grab it cepat2 liyana :)

Izyani MZ said...

Nona!!! Jumpa jugak blog ko. Selamat raya.

Nona said...

Yan.. Perghhh ingat lagi ko kat aku ekkk.. Selamat hari rayeee.. Eh ko duk oversea ekkk skang?

Izyani MZ said...

Apasal x ingat pulak. Kelas 5scar. Asal balik cuti bulanan, prep malam jek buat kenduri. Haha.

Aku letak blog ko kat blogroll aku la. Senang aku nak stalk.

 
Images by Freepik