Thursday, May 27, 2010

Day 3 - Pekan Baru

wah dah 3 hari kat sini?.. so far so good.. tapi tekak sedikit perit la.. kurang air kot.. pagi nie bangun cam eh? 'pa asal diaorang tak pick up laundry nieh?' then ' la.. mama kan letak please dont disturb kat pintu' ha yelahh lupa nak cabut dari petang semalam.. patutla elok je pinggan2 makan sume diaorang tak amik..sekali sekala tak buat keje umah memang rasa dunia ana yang punya.. so hari ini kami berdua lepak2 di bilik.. yen baru balik pukul 5 pagi tadi.. so ada masa untuk kitaorang makan2.. tak breakfast pun terus amik lunch .. since yen around kami makan dekat2 hotel nie..


our lunch..


depan hotel

hotel

yen dah pegi keje balik.. takde bende nak update dah.. esok kitaorg akan ke pekan baru..stay kat sana one more night before fly back to kl.. so see u soon!

No comments:

 
Images by Freepik