Friday, May 28, 2010

Malam di Pekan Baru

Yo.. Baru balik dari berjalan2.. Jauh ooo sampai ke pasar bawah kitaorang pegi.. naik sampai 2 angkutan kota.. which cost total up to 10,000rupiah for 2 pax... Pasar Bawah is similar to Pasar Baru located at Bandung.. Sebijik gila sampai barang2 dalam tu lebih kurang je.. tapi of course la kain2 disini tak segempak macam kat bandung.. itu yg berbeza.. tapi kalau nak beli ole2 u can get a good deal around here..then kitaorang minum air tebu.... sedappp. aku siap suh makcik tu potong tebu bawak balik nak mengunyah dalam hotel.. nie aku tgh mengunyah tebu sambil berblog. ahhh sedap bagus untuk otot2 muka aku..selepas itu kitaorang pi mall plak..




aktiviti sampingan di mall pedi & meni.. murah je 65k..


makan nasi padang last kopek.. 2 orh mkn 17k.. murah kann???

lepas tu terus balik hotel.. esok flight pagi.. so sekian je lah perjalanan kami di pekan baru dan duri.. back to kl for good!

i love malaysia!!!! (yen dah x sabar2 nak makn tomyam!)

No comments:

 
Images by Freepik