Wednesday, May 19, 2010

Mummy Daughter Bonding Time

Yuhuu.....

Akhirnya habis pun kelas untuk sem nie.. Semalam last revision sampai pukul 7 kau... Headache giller nak sumbat sume bende dalam kepala nie.. Aku plak parking baik punya jauh kat sebelah pos malaysia sana.. Wa aa aww la nak berjalan maghrib sengsorang... Takottt pada manusia dan juga spirit2 jahat itu.. Nak2 wa parking kat atas sekali.. Huhu serammm...

Speaking of maghrib kan, sejak Yen takde nieh kan asal maghrib je aku sasau tau.. Korang pernah rasa tak? Rasa macam sunyi, pastu bunyi2 burung balik ke sarang, pastu rasa makin gelap.. Susahla nak elobrate perasaan tuh.. Tapi one thing for sure rasa nak nangis ja... Tapi aku sekarang dah ok.. Bak kata orang 'Alah bisa tegal biasa'.. He he he..

Pagi nie aku hantar Tasya pi sekolah. Walaupun sekolah tu hanyalah sekangkang kera je daripada umah, tapi datang mengada2 si Tasya suh gak hantar... Maklumlah dia tgk sume bdk2 mak bapak hantar sampai depan pintu sekolah dia pun nak merasa jugak.. Papa kau takde bolehla mama layankan kau Tasya oiii.. So pagi nie aku hantar betul2 sampai depan gate sekolah.. Simpang2 jalan tak mainlah.. Muah ha ha..



Tgklah dia punya jam tak henggat.. Nasib baiklah rumah bkn depan sekolah. Kalu tak mau haru biru nak kuar gate pepagi.. :)


Ha ni gambar syok sendiri nak menghilangkan keboringan sewaktu jam.. he he he

Sekarang nie ada lebih banyak masa utk spend dengan Tasya.. bila aku balik keje je.. mesti aku panggil 'Tasya jom main Metal Slug'... ya! aku adalah pemain tegar metal slug.. dah berpoloh2 kali main bende tu still rasa seronottt jee... Selain dari game tu aku tak layan sangat..

Oklah that's all for now..
Bubbyeeeee~

1 comment:

Anonymous said...

what a lovely mom you got Tasya..i love your mom very well

 
Images by Freepik