Saturday, May 15, 2010

I'm in the Subang airport

Yo.. rite now lepak2 kat subang airport.... Hantar Yen naik firefly sebab dia ada training cum audit kat Duri .. Less crowd than LCCT.. I like.. Rileksss ja.. Banyak gak tempat makan kat sini.... Ni tengah lepak breakfast kat Big Apple.. Yen choice.. Aku tak suka manis2 untuk breakfast. Hence, here i am.. Blogging.

So this weekend i am all alone.. Of coz anak2 sume kene kidnap by their grandparent.. So aku pun sesorang la...Should i be worried or happy?


Peneman setia mama ke mana2.. Tasya dah pandai tak mau ikot skang nie.. Nasib la ada Hannah kalau tak lagi sedih sesorang drive back to home...


Ni mode bapak2.. Pepagi dah baca paper.. Mungkin dia nak check whether everything is fine.. Nasib baik la Bangkok yang sebok skang ni..
Gambar empunya diri takyahalah kott. Pakaian adalah tidak senonoh sedikit.. Al-maklumlah pukul 3 pagi kau aku bangun mengiron sume baju2 Yen.. Haihh.. Kalau tak sayang aku tak tau lah nak cakap apa kan? Kan?
Oklah Yen dah nak boarding.. Wa chow dulu.
Enjoy ur weeknd.
Muah~

3 comments:

Anonymous said...

papa ok kat sini..tak sabar nak balik umah sendiri..im homesick rite now..

bEth said...

baru g da homesick da? kuat betul penangan mama nona nieh ;p

btw nona, kalu takmo sunyi sorang2 tambahlah corum lg wehhhh ;p

nona said...

banyaklah ko punya corum puan beth oii.. ini pun tak terlayan!

pa miss u too! c u when i c u!

 
Images by Freepik