Friday, May 28, 2010

Hari ke-4

Aku kene tegur dgn Yen bila dia baca blog.. Oh yeah salah babe sebenarnya selama ni aku berada di Duri bukannya Pekan Baru.. Hari ni baru aku betul2 di Pekan Baru.. Baru je sampai sejam yg lepas... Penatnya 4 jam dalam mobil buat aku nak muntah darah.. Pening gila dengan jalan yg bersimpang siur macam nak pegi genting highland tue.. ko bayangkanlah 4 jam! Mana taknya mobilnya udah di seting max 70kmj sahaja.. Loya!
Kitaorang check in Hotel Ibis.. Lebih up sketla dari Hotel Grand Zuri tu.. So far so good.. Yen pun dah selamat terbungkang.. Kengkonon je kata nak pi mall kat sebelah.. Tinggal janji je lah..
Oklah aku nak join Yen beradu.. Update later. Bye!

No comments:

 
Images by Freepik