Tuesday, July 23, 2013

Patch lace in the making

Kebaya moden hannah dah siap dan laju2 aku pi amik kat makcik tailor.. makcik tailor bising2 sebab belum gosok aku dah rembat..tak sanggup nak tunggu buat keje last minute tampal lace tu.. too bad kengkonon nak siapkan jugak weekend tu hari tergendala gak.. lupa pulak nak potong siap2 lace tu.. sudahnya tertembel2 gunting tu pun tak siap sebab kene kacau ngan soffyia.. biasalah mak nak gunting dia pun nak gunting.. sudahnya tunggu anak tido ngan mak2nya bungkus tidur gak..

Projek kurung moden gondol terbengkalai

Lace dapat 2 layer beli 2 meter. In total 4 meter nak lekat kat baju bebudak ni

Btw tak taula minggu ni boleh siap ke tak.. aku tengah pulun nak closing account ni! mak stresssssssssss.. asal closing je stress, asal stress je closing.. tak penahnya nak aman... tapi harap2 sangat minggu ni boleh settle hal2 baju.. minggu depan dah start nak sengseng lengan baking kuih.. since adik aku tengah praktikal kat umah ni bolehla nak buat kuih.. oven mak pun dah lama tak berasap.. kamon babeh!

No comments:

 
Images by Freepik