Monday, January 9, 2012

monday morning

yo.. masuk keje office lengang giller.. member sms sangkut kene road block.. :( tak dapek la nak breakfast... buat oat je la kat pantry gamaknya.. mak tiri pun maybe tak masuk since she need to attend the pre-opening ascott kat manila.. yahooooooo!! one week i'm free like a bird la la la.. dah siap2 plan ngan member nak menular lunch jauh skettt seperti makan ikan bakar di istana? or maybe makan chinese food kat kampung baru? atau pun makan kat staff cafe dan kemudian menular ke klcc? wah wah wah hebat sungguh perancangan saya di situ.. :) let see! (beth! where are you???)

btw i have a lot of resolution this year but i dont feel like i want to share.. akan tetapi jika saya mencapai azam itu saya akan share okay? with that every single minutes is precious.. time is golden!

alamak sahabat2 office sudah mula masuk.. takde rezeki nak tulis pepanjang.. ok 2012, bring it on!

No comments:

 
Images by Freepik