Saturday, August 27, 2011

Awesome!

It's 2 freaking am and aku baru je balik dari office... Mak tiri memang langsung tak leh tolak ansur submission acc.. Mesti hantar jugak by today or else masuk keje hari isnin.. Memang kejam and at certain point of time memang rasa takleh nak adapt dgn cara dia.. Too perfectionist! Mula-mula submit management company, mak tiri dah bising interco terlampau byk sangat.. Alamak! Mana ada org tgk interco balance in monthly basis? Lepas tu mak tiri sambung balik tazkirah kenapa management company ada expenses? Daaaa kalau sume nak buat billing masakla wehhhh.. Sikit2 punya expenses absorb je lahhhhhhh... Then mak tiri review operation co lak.. Ini lagi panjang dia punya tazkirah daaaaa... Ageing collection days tak cantik, owners expenses blablabla.. Tension babe. Tapi tu lah kan great pressure come with great return! Aku dapat bonus raya wehhhh.. Memang kembang semangkuk bila mak tiri cakap, have you got the letter? Wah itu masa kepala sudah pikir mana mau pi shopping. Oh ya mak tiri juga sudah confirm kan aku. Sedar tak sedar dah 3 bulan dah ya?

No comments:

 
Images by Freepik