Thursday, April 28, 2011

Exam fever


Anak2 aku sume nak exam. Minggu lepas berhibernasi kat umah buat latih tubi. Practice makes perfect! Hari2 aku tasbih kat telinga anak aku "Tasya kalau dapat no 1 mama beli hadiah", "Hana kalau dapat no 1, mama beli hadiah"... Datang akal anak aku pi tanya balik "Mama, kalau dapat 100%, dapat hadiah tak?".. Tu dia! Datang dia punya sifat tamak.. Dah habis buat latihan, bapaknya nak belanja makan.

Tak kene selera aku makan kat Victoria Station. Hari2 aku tasbih nak makan Chilis dia tetap gak bawak aku tempat lain.. Waduh waduh bapaknya bapaknya.. Minggu ni bapaknya exam.. Kalau muka happy kuar exam hall aku nak try tasbih ajak makan durian pulak.

No comments:

 
Images by Freepik