Sunday, February 13, 2011

Berpantang minggu ke-2 : Urut time!!


eh eh sedar tak sedar dah masuk minggu ke-2 berpantang.. jahitan pun dah okey...kalau last week sedikit lemau but this week ok sket aa... tapi ada masalah sembelit plak.. owh sakitnya!! but the good news this 2nd week start berurut.. ah! nyaman sekali buk! baby pun kene urut sekali.. stim je mata dia bila pepagi dapat kene urut..


suka makcik urut nie.. bila dia datang, i dah ready mandi.. usually dia datang pukul 8am atau 9am... pastueh dia mintak baby.. urut2 baby, pastueh buat senaman ngan baby.. later dia mandikan.. finally dia suh susukan.. bila dah susu baby tido, it's me time!! syok giller rasa macam jgnla cepat habis... plus nasib baik mak ada, takdelah makcik tu bosan bila aku wat dek je kalau dia ajak borak.. :P


lepas tu pakai bengkung.. ha amik ko 14meter dia punya panjang.. lilit punya lilit2.. umak aiii.. ketat gila kott.. tapi 1st day dia lilit tak ketat since bagi badan jgn terkejut sangat.. bila petang nak mandi waktu petang bengkung tu dah jadi mcm tali pinggang.. tapi hari ni pergh! cam robot gila dari pagi sampai petang... menegak jer.. ketat seh.. hari ni pun kene paksa stop makan jamu yang aku beli.. dia ada bawak jamu dia sendiri suh minum...


jamu perisa oren.. pergh.. malam baru habis telan semua..


No comments:

 
Images by Freepik