Monday, January 17, 2011

Baby & mommy Checklist : Final

Yo.. so far preparation untuk baby hampir selesai... still x de :

Baby tights
Gambar dicilok di sini. comel2 belaka.. geram je tengokkk.. kalau beli banyak berbaloi la.. tapi kalau setakat nak beli 4 helai cam mahal sket.. campur postage lagik kan?.. coz hari tu jalan2 dgn yen kat parkson ada nampak baby tight.. tak silap harga dia rm10 je sepasang and ada disc 10%... tapi ada 2 kaler jerk... for the moment maybe grab je la yang kat parkson tueh.. i really love baby wearing rompers with tight.. comel!



Diaper baby bag
Saw one in Parkson gak.. red colour.. Best price!


Untuk mak dia pulak..
  1. Jamu - Sudah jumpa yang mana berkenan dihati..
  2. Breastpump - Hujung minggu ni sampai.
  3. Booking tukang urut - Mak in-charge

Yang lain2 cam dah ada je.. agaknya la... penat aa fikir.. mana takde tu grab je la kat memana last minute.. skang busy dengan audit.. tak terkejar betul aa.... takut je terberanak.. ada satu account tak close lagik.. audit untuk account tu plak next week.. uii hujung hidung betul rasa wat keje... sume nak kejar sebelum aku deliver.. mintak2 edd aku betul la.. takde tercepat seminggu..

Oklah chows nak gi lunch.. Melantak time!!!

No comments:

 
Images by Freepik