Wednesday, December 15, 2010

Miscommunication

Pagi ni aku mengantok sangat... End up aku tulis e-mail mcm ni!


Satu opis gelakkan aku... Hadoi! nak ber MY plak bagai.. Actually nak tulis MR.. Ketuk kepala sendirik.. Dah habis gelakkan aku opismate aku bukak cerita kelakar..

Boss aku nama Mr Chee.. Dia baru balik oversea pastu adalah beli cokelat letak kat pantry.... Datang secretary ni nama Ms A.. Dia memang paling senior and sikit blur aahh.. lebih kurang 50-an gitu.. Ms A masuk pantry nampak cekelat lepas tu pegi sales dept ckp.. Wehhh u all ada cokelat la kat pantry..Lepas tu dia blah nak masuk toilet.. Toilet tu dekat ngan bilik Mr Chee.. Then the sales team jerit2 tanya 'Who buy, who buy?' Then Ms A jerit dalam toilet 'Cibai'.. Melompat boss aku dalam bilik dengar org meroyan cibai dalam toilet... Padahal dia sebut 'Chee buy'... Chett!
 
Images by Freepik