Monday, December 6, 2010

Me @ 7 months pregnant

7 bulan


Dah lama gila tak update.. so pepagi terus tangkap gambar sesorang kat toilet.. bulan nie memang ya ampunnnn tuhan je lah tau betapa seboknya wa... the kids dah start cuti sekolah terus wa hantar pi summer camp kat rumah atok dan wan kat setapak... summer camp belajar mengaji dan belajar disiplin... ho ho ho... tasya a bit tense.. asyik2 call tanya bila nak amik... hantar diaorang hari ahad hari jumaat lepas keje terus amik... kalau hari jumaat tu asyik la call bila nak datang amik... sabar je lahh..

Perut pulak dah semakin membulat dengan jayanya.. tersangat la bulat... ho ho ho... selera makan pun makin menjadi-jadi sejak semalam... malam tadi boleh plak pekena nasi lemak ngan ayam goreng.. hua hua hua.... padahal waktu tu dah pukul 10malam... bulat bijik mata Yen tengok aku makan.. risau sangat aku terlebih lemak...

Checkup 6 bulan tak pegi.. sebab wa malas nak dengar dr cita pasal uri.. setiap kali datang kalo asyik cita pasal uri memang aku jadi hangin lah kan... takyahlah setiap kali dtg ko nak bgtau.. konpomlah aku takot... bulan nie mesti kene checkup untuk 7 bulan.. dah lama tak teropong baby.. yuhuu.. nanti mommy check hang tengah buat apa yaaa...

Paypal wa mandem sejak last week...gara2 terbukak paypal account dekat 2 computer.. terus dia block.. reason : illegal transaction... dah hantar paypal code tapi still takleh buat transaction lagik.. pagi ni baru je shoot one ticket to paypal team.. maximum 72 hours waiting them to reply on my ticket.. hope so..

Ohh adakah anda tahu bahawa saya kene pegi exam minggu nie???... Larikkk baca buku skrang..... I really need my luck right now!!

Bahan bacaan last minute.. Please make it worth darling!

2 comments:

p!nkerton said...

nona, dlm gambar tu perut kamu nampak masih comel & terkawal aje. ape rahsie? hihihi

nona said...

kak fatih.. saya memang control makan aaaa.. takot baby besar :P.. tak makan nasi waktu dinner dan inilah hasilnya kottt.. ekekekekeke

 
Images by Freepik