Monday, November 1, 2010

Jadi runner sekali sekala best ke?

Hari ni Yen buat schedule untuk kami berdua... Abang renew insurans kereta, Yang pegi amik geran kat Public Bank.. Argh. Laki aku ajak jadi runner berjemaah pulak hari ni.. Oooiiii nak je aku nyanyi lagu plis plis kat telinga Yen.. Kalo tak ajak berjemaah tak leh ke? Pastueh boleh pulak lari ke pejabat pos kat KLCC nak buat road tax... Layan borak ngan Yen..

'Pa, asal lah diaorang ni tak buat online payment je?' (nada tak puas hati tgk org beratur kat pejabat pos semata2 nak bayar bil)

Tak dengar Yen jawab apa. Tapi dia jawab begini :

'Actually nak wat road tax ni boleh je upah runner.. Bayar RM30..'

No comments:

 
Images by Freepik