Wednesday, November 3, 2010

Exam week

is over for the kids... Bapaknya minggu depan start exam.. tapi tak menunjukkan daya usaha untuk study... biasalah? dah kata part time.. kalo full time konpom stress tengok ulat2 buku kamikaze nak score...

Tasya punya result some dah kuar and she show a good progress this time around.. happy coz penat lelah aku mengajar membuahkan hasil... si kecik Hannah belom lagi tau.. susah nak teka sebab dia ni unpredictable... will see...

Lepas bapaknya exam i have planned a short getaway for our little family.. sesi meronggeng bersama family somewhere nearby... kali ni dah siap2 amik 2 bilik.... harap2 Hannah boleh survive sebab dia memang tak suka tido kalo tak bawah ketiak mama dia kan.. malam2 pun boleh bangun lari ke bilik aku... kalau tak dapat connecting room parah! ada yang sorang tido ngan bapak sorang tido ngan mak ni sat lagi... Tasya memang independence dan sangat understanding... kalau aku kata A, maka dia ikut A... bilalah Hannah boleh jadi macam kakak dia? The 3rd sister will be out from the womb very soon... cukup ke 3 bulan untuk train Hannah to be independence?



2005 - playful
Tasya & Hannah playing sister



2008 - cheeky
Tasya & Hannah bonding time

No comments:

 
Images by Freepik