Thursday, April 22, 2010

Staff vacation benefit

Wah.. pantas! Pepagi tadi staff tu dah bagi balik form yg i submit semalam.. Baguih2! Weeeee~.. Ni 1st time aku apply untuk benefit nie.. Belasah je isi apa2 yg patut.

Nampak tak entitlement i tu? Hak hak hak harus dipadamkan ye.. Yang paling i suka bilik adalah ROH.. Maksudnya ermm.. Apa ek? Lebih kurang subject to availability la kott.. Tapi dah confirm la bilik ada.. Camana ek nak explain?

Belum apa2 Yen dah bgtau aku nak bilik yang ini.. Siap2 terus bukak website tgk bilik.. dahtu cakap dgn i 'Abg nak bilik yg ada flat screen tu tau!'.. Amboi2 dia ingat i ni super manager ke kat sini? Baru setahun jagung duk co ni dah nak mintak memacam.

Hah.. I nak try Spa mcm best je... Agak2 dapat staff price tak? FOC pun chantek gak.. Muah ha ha.. Apa aja lah aku nk buat kat Subang tu? Nantikan saja laporan dari i bila balik nanti okeh! Muah ha ha..

Ada balance lagi entitlement tu.. Otak ni laju ja nak pi Langkawi.. Tapi fulusnya ada tak bapak?? Ka Ching! Kerja keras!!!

Chows~

5 comments:

Anonymous said...

YEYEYEYE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HANNAH N TASYA..nantikan kedatangan adek baru mu ek lepas kepulangan ayah dan bonda pulang dari Holiday Villa Subang..huhhu

PixiePwincess said...

haahah takut pulak aku bc komen keterujaan laki kau tu. haaha anyway kt depan tu, nearby shoplot - ada kafe bawang merah. kwn aku punya mak yg own. pegilah mkn. sedap gilaaaaaaaaaaa dusss esp asam pedas. bubur pun layan. tp harga dia, standard subang la ye. hehe

nona said...

ayu aku lagi takott kott.. teruja lelebih plak.. kafe bwg merah? asam pedas? saya mesti pilih! muah ha ha

Anonymous said...

aku nak kaco daun la mcm nieh..heheheheheh supaya projek x menjadi ;p

~bEth~

nona said...

takyah beth.. sebab aku akan pastikan tak menjadi punya.. muah ha ha

 
Images by Freepik