Tuesday, April 13, 2010

Brunei review

Yo~

Orangnya baik2 belaka peramah.
Well behave on the road. Respect dengan zebra lane.
Tapi.. Depa buat keje lambat sket.. BUT punctual.

Tak dapat pegi Miri coz diaorang kata banyak kes curi kereta.
So kitaorang berjalan2 sekitar Brunei sahaja..
Tu pun ada gak tempat tak pegi..

Dapat gak pegi Jerudong Park..
Yang kelakarnya kalau kat Malaysia kan sign board hijau untuk highway kan?
So i dengan confident follow la signboard hijau..
rupanya memang sume warna hijau daaaa...
muah ha ha ha..

Tapi kat sana banyak sangat istana tau walhal raja diaorang satu kan?
Istana Nurul iman, istana edinburgh, istana nurul izzah blabla..

Lepas tu kat sana depa panggil duit depa ringgit instead dollar..
Ter'confuse' kejap.. lepas tu kat sana duit singapore pun boleh guna gak coz same rate..

Hah.. oklah hari ni takleh nak cite byk2 sangat..
nanti i cerita di kemudian hari..

Ni pun tengah hari kang nak kena pi Sime Darby Convention Centre..
Ada talk pasal GST.. So i nak kene baca sikit2 dulu amik info apa yg patut..
Jadinya beransur dulu kamik ya..

Bubbyeeeee~

No comments:

 
Images by Freepik