Thursday, March 25, 2010

Lunch date

Yen sms ajak lunch. Tsk tsk tsk. Baru nak diet lunch. Pagi tadi aku makan meehun goreng banyak gila.. Selalu aku buat portion breakfast dengan lunch. Tapi tadi konon dalam hati tak mo lunch la sebab nak tdo during lunch hour nieh sebab petang kang kelas. Hiyerrrrkkk Harapan je lah. Turun jugak teman Yen lunch masalahnya aku yang over makan. Biasalah tu kan. Jadiknya petang ni ke kelas tak yah la singgah mana2 nak beli dinner..

So hari ni pegi kelas.. Jejaka hitam manis offer nak hantar pegi kelas. Ingat nak naik train je since i'm wearing comfy shoe today. Hermm... will see.

1) Crowded + walking distance + sedikit penat + sampai cepat dpt dok tgh + RM1.20 = LRT
2) 2 of us + dgr lagu + jam + lambat duk belakang + parking RM 4.00 yen take advantage = Yen hantar

Agak2 la yg mana best?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Jawapannya no 1. Cukup2lah dah banyak kali datang lambat.. Memanjang je dok belakang. Mungkin dengan berjalan ke LRT may shed few gram of my fat.. Agagagagaga Yolah tue

Okeh skang dah pukul 3:31pm. Sudah petang.

Haaa.. Opismate aku belikan roti untuk minum petang...
Jadiknya memang confirm la aku naik lrt. roti ni berapa kilo plak lemak dia ha?


4 comments:

Anonymous said...

sejak bila sgt concern dgn FAT? konpius jap...

~bEth~

nona said...

muah ha ha.

p!nkerton said...

jeles lah kamu asik berlunch date 2 org ;p

yen said...

Harga sebuah ACCA...

 
Images by Freepik