Tuesday, March 23, 2010

Fight for this ♥

Anything thats worth havin,
Sure enough worth fighting for,
Quittin’s out of the question,
When it gets tough gotta fight some more, (Ohh)
We gotta fight fight fight fight fight for this love,
We gotta fight fight fight fight fight for this love,
We gotta fight fight fight fight fight for this love,
If its worth having, it’s worth fightin for, Ohh


Recently i was enjoy listening Fight for this love by Cheryl Cole .. Syiookk je dengar lagu yg mendayu2 cam nieh.. Selalunya rap sana rap sini.. So bila dapat dengar lagu ni, enjoy je.. Senyum je memanjang.. Hehehehe.. Zaman sekolah dulu lagu Backstreet Boys ngan Britney Spears lah menjadi pojaan hatiku.. Tapi bila Britney dah ala2 ganas aku pun dah tak minat sangat.. Skang nie kalau drive pun tak habis2 la pasang lagu mariah carey yg zaman batu tu.. Tapi sekarang tidak lagi kerana aku sudah jatuh chenta dengan ini lagu...

Update

Aku dapat HP baru. Yeay for that! Kan HP dan gambar2 hebat hilang masa kat Bandung tu.. So adalah seorang jejaka hitam manis telah menggantikannya dengan Sony Ericsson yo~ So aku telah menjadi pengguna Sony semula.. Suka sangat.. Thanx to jejaka itu ya.. Errr tapi duit exam i, u still bayar kan?


Hadiah pertama dalam tahun 2010


Selain HP lunch tadi pun seronok juga.. Eventho cc aku menjadi mangsa tapi i just feel great... Dan masuk office juga adalah lambat.. Nasib baik hujan so bolehla buat2 stuck di KLCC kerana hujan.. Ehehehehe.. Reason ni Puan ***** je suka guna.. So i follow sahaja..

Aku nak tepek gambar baby2 comel anak i dah besar.. So i tepek gambar diri sendiri waktu lunch tadi boleh tak?


Ba-ba-ba


Chaaaakkkk



Pilihan makanan sang jejaka



Pilihan makanan sang gadis


Ya sekian sahaja dari bilik berita saya.. Tak tau apa nak tulis dah.. Tiba2 otak menjadi sedikit weng.. Jadi marilah kita melayan lagu ini lagi dan lagi...

Anything thats worth havin,
Sure enough worth fighting for,
Quittin’s out of the question,
When it gets tough gotta fight some more, (Ohh)
We gotta fight fight fight fight fight for this love,
We gotta fight fight fight fight fight for this love,
We gotta fight fight fight fight fight for this love,
If its worth having, it’s worth fightin for, Ohh


Muah~

3 comments:

bEth said...

wahwahwah syioknyer!

me said...

weewitt makin comel la kau ni nona

jejaka manis said...

you can say that

 
Images by Freepik