Friday, February 19, 2010

Mimpi banjir

Pagi tadi i mimpi banjir. Tak ingat plak waktu pukul brp tapi i'm sure area pukul 5 ke pukul 6pagi. I nampak banjir dan nak selamatkan diri dari banjir. Lepas tu i terbangun.

Tanpa berlengah masa i pun tanyalah bomoh google dan ini adalah hasilnya :

Air
Jika anda bermimpi berjalan diatas air alamat anda akan beruntung. Sedang mimpi tenggelam dalam air sungai alamat buruk. Dan bila bermimpi lihat air masuk kedalam rumah alamat anak dan anda akan mengalami sakit. Anda bermimpi menangis melelehkan air mata alamat akan datang kegembiraan. Dan memimpikan air buah menandakan tak lama lagi (dalam hitungan hari) akan menerima kabar gembira dari sanak famili atau teman Anda. Mimpi melihat air banjir, bersirat akan mendapatkan rerzeki. Mimpi melihat air mengalir, bermakna aka mendapatkan kabar yang mengejutkan.

Source

Alhamdulillah.. Nak dapat rezeki. Fuuuhh lega.

Hah korang2 pi buat keje. Jangan nak dok pikir mimpi hang pagi tadi.

Bluek.

3 comments:

yen said...

mimpi melihat KABAR YG MENGEJUTKAN?? huhuhuh

me said...

ya ampun mimpi air buah pun ada makna kaaa?? hahahaha. selalu mimpi air buah time bulan puasa je sbb haus :))

Nasa said...

kena bukak kitab tajul muluk ni huhu