Monday, February 8, 2010

Happy birthday to me~

27 tahun tueh.

Fuh.

Satu je wish aku tahun nie. Grad ACCA 2010. (Tiup lilin)

Birthday present plak, aku baru je beli scarf untuk match dengan new bag dan juga kain ela 4 meter pink.

Malam nie nak bawak Yen, Tasya & dgn MIL untuk dinner. Wa belanja.

Oppss lupa plak. Birthday present from Yen plak adalah laptop. Not a new brand laptop hot from the oven, tapi Yen punya laptop tapi dia hadiah kan kat aku. (Skip the whining part)

Sometimes i feel life kinda boring nowadays.

Takde mood la nak tulis.

Chows~

6 comments:

me said...

happy birthday nona. laptop terpakai pun kira free ok. boring2 go pamper urself kat spa ke pedicure ke :D

PixiePwincess said...

kau ni kelakar la nona. happy birthday to you! anak aku ni taknak pulak keluar hari ni. hahaha kalau tak, dah sama ngn kau!

nona said...

yo mamie & ayu. Thanx~ Mamie i just wanna go to Tioman badly. Snorkeling sambil terminum air laut. Pergh best gila. Weh Ayu asal lambat benor ko bersalin. Takpe aku make sure ko bersalin mlm ni hak. Baru la sama tahap kedegilan itu. Muah ha ha ha

yen said...

hmm..No worries dear..a better present coming up after this..:)

Anonymous said...

hurm apala yen nieh...bg la brand new kat wife dia yang tabah n sabar nieh kan? anyway babe, may happiness be urs. g tioman thn dpn la lepas aku beranak plaks! hahahahahahah owh yer, stadi rajin2 bg pas exam k!

nona said...

yen : i'll wait for it. Ado ko? Muah ha ha ha

beth : thanx for d wish. doa ibu2 mengandung nie kan mujarab. so, tolong doa aku grad tahun ni please. T__T. I really need it~

 
Images by Freepik