Tuesday, February 9, 2010

27thn 1 hari

haha.

Went to Fullhouse (Jln Yap kwan Seng). Tutup (pergh). Beralih ke Rasa Sayang. Boring tak sedap. Makan Kuey Tiaw Goreng Ayam dengan teh ais. Tetiba jadik sedap sebab bos kecik belanja. Hehehe. Member2 pakat panggil boss kecik Mr K sebab kedekut nak belanja diaorang. Tapi aku tak join panggil Mr K sebab dia belanja aku (nasib birthday aku smlm). Haha. Bengang je member. Susah jugak kalau jadi boss ni kan? Tak belanja kene panggil kedekut kalau belanja nanti asyik kene belanja plak. Habis sapa nak pi mkn dengan boss? Agagagagag. Boss2 zaman skang (middle mgmt not top) sume jenis2 baik. Diaorang plak kene kipas org bawah kalau nak suh buat keje. Ye ke apa aku rasa? Ke aku bermimpi di siang hari.

Alamak. Aku dah 27 tahun 1 hari. Ini bukan satu mimpi.

4 comments:

Anonymous said...

full house? mcm menarik jer kan? awan dania asek shooting kat situ jew. so a must try for me ;p

yen said...

Takpe...balik karang kiter makan choc..indulged k dear??

idayusof said...

happy belated! haihhh. tambah lagi umur nampaknye

nona said...

thanx yo~

 
Images by Freepik