Wednesday, January 27, 2010

Penangan awal tahun

Rasa nak demam betol lah. I dah la jarang demam tapi kalau sekali demam mesti teruk. Kot iya kalau nak demam lambat2 sket la. Skang ni tak leh, sebab tengah audit. Mau bulat biji mata boss kalau i mc lagi. Sudahlah hal i cuti pi Bandung tu hari diungkit. Muah ha ha. Mana la i tau actually dia tak approve leave. Nasib la.

Pasal Bandung tu hari mai nak cita sket. I ngan Yen different flight balik ke KL. I balik 6 pagi ahad Yen plak 6 pagi Isnin. Dipendekkan cerita masa Yen pi town Ahad tu, dia tertidur sat kat kerusi kat complex yg ada pizza hut tu. Sekali dia celik beg dah hilang. Nasib baik la i dah siap2 bawak2 balik brg2 shopping. Kalau tak mau i moody je.. Yg bertuahnya i tadak pun bawak kamera. Tangkap gambar pun pakai hp je. Tapi hp Yen pi letak dalam beg. Lesap la gambar2 i di Bandung. Haiihh.

Itulah dia ceritanya. Takpe2 tahun depan kita repeat Bandung. Ada sapa2 mau? Angkat tangan!

2 comments:

me said...

haih kesian. takpe yang penting barang shopping selamat. lain kali tak boleh tidur merata-rata di indon. kat malaysia pun tak berani tidur merata-rata T_T

nona said...

hak hak. aku pun tak tau ngapa nya dia boleh tidur. katanya kene pukau.

 
Images by Freepik