Thursday, November 3, 2011

Workaholic

Dulu kecik-kecik tgk drama kat tv tengok plak cerita pasal mak bapak yang selalu balik lambat anak dah tido, pastuh anak jadik tak baik selalu cakap pada diri sendiri 'Apalah mak bapak asyik keje tak pikir pasal anak!'

Sekarang amik ubat akibat mengata orang dalam tv je pon, tempias terkena gak pada diri sendirik... Adoi.. Hidup wa sekarang sangat terkejar-kejar.... Let put aside 'Busy is good'. Mungkin baik satu sudut tapi satu sudut yang lain? Masa ni la baru terfikir perkataan KALAU.. 'Kalau lah aku ......., kalaulah aku ......., dan kalaulah aku.......

Nasib baik hot fm waktu pagi sentiasa menceriakan hidupku di waktu pagi, adalah masa nak tergelak.. Hilang sikit pressure kat situ.. Tapi bila masuk office sentap! Terus jadi robot non stop.. What da hell! Aku memang bengkek habis.. Kalau lah tak mengenankan (see? perkataan kalau jugak menjelma)..

Lagi best relationship wa dengan husband.. dah ala-ala suam kuku.. nak pegi bercoti pun alahai ntah bila la woiiii.... agagagaggaggaagag.. oklah nak jumpa boss.. my turn now. chow!

No comments:

 
Images by Freepik