Sunday, May 29, 2011

Weekend


Masuk office baru masih takde keje. Seminggu ni penat betul pura2 macam banyak kejee. Pura2 balik lambat walhal bukannya ada keje pun. o_O so far boss suh jaga satu account dulu. Dahla management co. Kalau jaga mgmt co nak kene tunggu sume org closing barulah wa boleh closing. Report nak kene submit setiap 2hb kat Singapore. Rupanya Ascott co Singapore. Never know about that. The best thing keje sini dapat lunch free kat staff cafe. Pergh2 hari2 makan air tangan chef. Sodap! Tambah point best keje kat sini dapat staf parking. Bayar 50 je sebulan. Best gilo. Kalau weekend lepak klcc leh parking je kat opis takyah dah perabih duit parking kat klcc yg per hour tu! So far so good. Alhamdulillah rezeki anak.

Anak2 pun dah habis exam. Minggu ni banyak pulak kenduri. Semalam pegi kenduri aqiqah nun jauh kat kajang. Balik memang penat gilaa. Dinner pun mcd drive thru jerk. Bebudak tido plak tu. Beli untuk perut bapaknya je lah. Wa plak kekenyangan bantai makan kambing 3pinggan. Uhh sodap!

Baju raya belum beli lagi. Takdo maso betul la. Skang ni kalau ada free time je confirm tido. Penat betul. Ni tengah tunggu budak main kat Galactica pun raso nak lelap je. Pantang takde mende nak buat, mata mesti bagi signal suh tutup. Hwargh. Pekena coffee bean ni pun layan gak. Kalau ada orang suruhan syok juga suh pi beli. Pemalas sungguh.

No comments:

 
Images by Freepik