Wednesday, February 16, 2011

Alahai lobak putih...

satu malam tak tido semalam gara2 baby tak puas minum susu.. susu cam takde jek.. mana taknya aku dah tak telan si lobak putih adalah 3-4 hari.. sebu betul makan bende alah tu dari 1st day bersalin.. konon2 makan salad.. ha sekali amik ubat! cam burung hantu aku malam tadi..


cuaca plak mak aiii panas bebenor.. walaupun aku dah pusing kipas ni se-max mungkin still rasa masya allah panasnyaaaa... 'hujan oh hujan.. kenapa kau tak turun lagi'.. tolonglah kasihani daku yang kepanasan ini..


alahai si baby ni.. tak sudah ek ek nya dari malam tadi.. baru je mama nak feel2 tulih blog, dia dah bertasbih kat sebelah aku cari susu..tergeleng2 kiri kanan.. sian anak omakkkk...




muka puas minum susu minggu lepas

No comments:

 
Images by Freepik